Jesper Lundsgaard Hansen, COO & Managing Director

DSCF1785-2

Zigna er grundlagt af to meget forskellige mandfolk, hvis personligheder og kompetencer er faldet i hak fra day one.

Nu tager vi et dyk ned i Zignas helt oprindelige fader – en mand med bløde værdier.

Jesper Lundsgaard Hansen
Jesper er en ung iværksætter af sind og menneskemand af hjerte. D. 16. januar 2018 fyldte han 40 år og indtrådte for alvor i de nye 30’ere for voksne. – Og den lille kernefamilie er allerede etableret. Med sin forlovede gennem 7 år ved sin side og en toddler under armen, har Jesper bosat sig på én af byens måske mest misundelsesværdige adresser, lige ned til Peblinge Sø, efter ca. fire år på Frederiksberg, hvor han praktisk talt var nabo til Zignas Hovedkvarter.

For nogle måneder tilbage rykkede Zignas danske kontor til det rå og ærlige Nordvest, så det var da kun naturligt for Jesper at følge med nordpå. Som nu ægte nørrebrogenser kan Jesper ikke komme uden om cyklen. Men han har alligevel ikke ladet sig skille helt fra billivet endnu – trods de dårlige p-forhold og den store risiko for parkeringsskader, som han selv hiver frem i lyset. Men familien skal da have det bedste af det bedste, hvorfor en pitch black Golf står til rådighed, når det danske vejr ter sig. – Jesper kører til gengæld ofte afsted på sin eldrevne ladcykel og bidrager med sit til miljøet.

Bagagebæret fyldt med BA’er og en Superman i maven
Jesper har primært brugt sine studiedage på KUA, hvor han gennem 2001 til 2010 har strikket en lidt speciel universitetsuddannelse sammen. Han har både en BA i europæisk etnologi og i film- og medievidenskab, hvor han i sidste ende tog sin kandidatgrad. Studierne har været med til at forme Jesper til en menneskekær person med en solid interesse for filmverdenen.

Derfor giver det måske god mening, at Jesper besidder en dyb fascination af Superman, og hvis han kunne ønske sig noget umuligt, ville det da også være at kunne flyve ved egen kraft. – Men heltedåden er unødvendig.

”De ting, der sker i verden, hvad enten det er godt eller skidt, definerer os jo og vil definere os fremadrettet. (…) Vi har brug for både de positive og de negative kræfter i vores liv”

Ifølge Jesper kan mennesket altså næppe fungere uden modsætninger – hvad enten det er godt eller skidt. Tag regnvejret fra os, og vi vil ende med at brokke os over solskinnet. Så selv, hvis han kunne ønske sig hvad som helst, ville han ikke ændre så meget – måske lige fjerne atomvåben fra Nordkorea.

Stærk duo
Jesper tilfører helt andre kompetencer til Zigna end partneren, Nicolai, hvilket styrker virksomheden og samarbejdet. Og selvom rollerne ændrer sig fortløbende, arbejder de altid mod det samme mål; at blive den største udbyder inden for digitale marketing-værktøjer til ejendomsmæglere.

 COO / Adm. direktør for Danmark
Jespers styrker ligger i det organisatoriske. På daglig basis sikrer han, at alle de bevægelige dele, som en motor består af, er smurte. Løbende tests og sammensatte løsninger, der, i sidste ende, skaber dynamik og holder motoren i gang, er dét, Jesper er bedst til. Han sidder, med andre ord, med driften af virksomheden på dansk jord.

Det selvstændige erhvervsgen
Hvis det ikke var blevet til Zigna, havde man måske mødt Jesper i restaurationsbranchen, men altid med positionen som sin egen herre. ”Lønslave” er nemlig ikke et ord, der eksisterer i Jespers vokabular. Uden at aflive et eventuelt projekt senere i livet, kunne Jesper godt have set sig selv i et gastronomisk genkendeligt koncept, der, i samme omfang som Zigna, kunne nå multinationale højder. – Livet er stadig langt for den unge Jesper, så måske har vi noget nyt og spændende at se frem til inden for madkunst.

Zigna-metaforen – ”Stærk uden på, blød inden i”
Den mest jordnære måde at beskrive Zigna kan, ifølge Jesper, klares med en banan. Ligesom bananen rummer Zigna nogle bløde, indre værdier, der er solidt rustet med et stærkt ydre, som kan modstå en masse.

”En banan kan tage en masse slag, men har samtidig også en blød og cremet midte, som folk kan relatere til”

– Er der en grad af Jesper Hansen himself at spore i denne sammenligning? Et åbent spørgsmål, vi lader være op til den enkelte.

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin